Har du brug for en flytning af ét eller flere større emner? Flytnemt.dk tilbyder blandt andet professionel flytning af pengeskab og klaver i Odense, hvor vi sørger for at gøre det både hurtigt og praktisk nemt for dig.

Flytnemt.dk har mange års erfaring som flyttemænd, hvor vi i alle årene har haft fokus på høj service og tryghed. Det gælder både ved totale flytninger, hvor vi varetager alt fra nedpakning, transport og til endelig oppakning – og ved den mere enkeltstående flytning af eksempelvis et klaver i Odense.

Vi tager en opgave alvorligt – tryg flytning af klaver i Odense

Når du booker Flytnemt.dk som flyttemand, er du sikret en professionel og reel flytning af dit klaver i Odense. Alle vores flyttemænd er fuldt bevidste om hvilket ansvar, der hviler på deres skuldre, når de varetager en specialtransport. Typisk kan opgaver være arvegods eller antikke varer, hvor varsomhed og professionalisme er en dyd.

Flytnemt.dk er din garanti for en effektiv flytning, hvor du samtidig er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude.

Hvad koster det at flytte et klaver? Flytning af klaver Odense

Står du med et pengeskab, et klaver eller en anden større genskab i Odense, som kræver en specialtransport? I udgangspunktet er det vanskeligt at køre en generel pris på enkelte flytteemner. Det kommer nemlig både an på omstændingerne ved flytningen. På hvilken sal står klaveret, pengeskabet eller noget helt tredje? Er det ét eller flere emner, som du skal have flyttet? Hvor lang er selve transporten? Er det i Odense, eller skal du have transport til Sjælland eller Jylland?

Du kan altid ringe og fortælle mere i dybden, hvis du ønsker brug af vores specialtransport. Vi sørger for en sikker flytning af dit klaver her i Odense, eller hvor det nu skal transporteres hen. Ring og hør mere på +45 42 51 79 13.

Vi glæder os til at høre fra dig.