Hvorfor er vores tilbud omkring maler i Middelfart overhovedet relevant, tænker du måske? Flytnemt er jo et flyttefirma? Og det har du sådan set også ret i. Grunden til at vi har en maler i Middelfart, skyldes egentlig vores erfaring som flyttefirma. Vi har nemlig mange gange været ude for, at en flytning er sket med for stor hast.

Måske var der nogle praktiske ting, som ville være fornuftige at få klaret før selve flytningen? Og det giver jo sig selv. Det er bare meget nemmere at få malet, før du flytter ind i dit nye hjem. Dét hjælper vores maler i Middelfart med, og vi tilbyder maling af dit nye hjem uanset hvor i landet, det ligger.

Mal før din indflytning – Maler Middelfart, Odense, Fyn – Hele Danmark

Vores maler kører både i Middelfart og Odense – ja, faktisk maler han på hele Fyn. Skal det være nemt for dig at komme på plads i dit nye hjem? Så overvej at få malet før indflytningen.

Indvending maling – Maler Fyn, Odense og Middelfart

 

Det er så utrolig meget lettere at male, når hjemmet ikke fyldt op med møbler og flyttekasser. Flere af os har sikkert prøvet at male, hvor vi har flyttet kasserne fra rum til rum, indtil alle rummene er færdigmalede. Det er en langsommelig og kedelig proces.

Flytnemt.dk tilbyder indvending maling af alle typer hjem på Fyn og resten af Danmark. Kontakt os for at få en aftale med vores maler i Middelfart.

Udvendig maling – Maler Odense, Fyn og resten af landet

Ville det ikke være herligt, at dit hus stod smukt og færdigmalet, når du ankom med dit flyttelæs? Det er faktisk en reel mulighed, som flere af vores kunder nyder godt af. Vi maler gerne dit hus udvendigt før din indflytning, så føles alting meget nyere.

Kontakt Flytnemt – Maler i Middelfart – Kører i hele Danmark

Vil du høre om vores malertilbud i forbindelse med din flytning?
Ring til os på +45 42 51 79 13. Vores professionelle maler i Middelfart står klar med en god løsning.