Handyman i Odense

Altmuligmand på hele Fyn

En handyman er egentlig det samme som en altmuligmand, og han lever op til navnet. Vores handyman i Odense kan klare langt de fleste opgaver inden for alle håndværksfag. Kan han ikke klare opgaven, så finder vi også en løsning på det.
  • Vi passer godt på dine ejendele og dit hjem
  • Du skal have en god oplevelse og bliver mødt med smil
  • Vi kommer til tiden og holder vores aftaler

Overlad din opgave til os

Der kan ofte være behov for at få udført diverse småopgaver i hjemmet, når du flytter. Måske opdager du nogle fejl og mangler ved dine rum, når får alle møbler og flyttekasser ud. Hos Flytnemt.dk har vi en tilknyttet handyman i Odense, der kan tage sig af alle typer håndværksmæssige og praktiske opgaver.

Handyman og altmuligmand i Odense – hvad er fordelene?

Når du får nøglen til dit nye hjem, og låser dig ind for første gang, vil du altid falde over skavanker, som du ikke havde tænkt over ved huskøbet. Nogle gange overskuer man ikke at lave for meget om, når nu man står med alle flyttekasserne i hænderne. Og vil møblerne alligevel ikke dække problemet?

Der kan være mange gode grunde til ikke at få fikset skavankerne, men med vores handyman i Odense kan du få det hele ordnet på en gang. Uanset om det så er problemer med VVS, elektricitet, murerarbejde eller tømmerarbejde.

Altmuligmand Odense, Fyn – Hvad koster det?

Hvad koster sådan en handyman fra Odense, spørger du sikkert dig selv? Ja, det varierer jo alt efter opgavernes omfang, kan vi så svare. Vi tager os dog af langt det meste – også større projekter alt efter opgavens karakter. For at blive klogere kan du altid kontakte Flytnemt på +45 4251 7•9•13. Fortæl os om dine udfordringer så giver vi dig en pris på vores handyman og altmuligmand i Odense.

Altmuligmand Odense, Fyn

Når du kontakter Flytnemt.dk omkring din næste flytning, tilbyder vi i samme ombæring at sende vores handymand med. Du kan eksempelvis sende os tilstandsrapporten på dit nye hjem med de forskellige typer K’er, der måtte være. Derfra kan vores handyman i Odense fortælle, hvad han kan hjælpe dig med.

Ring til Flytnemt.dk på +45 4251 7•9•13 og hør mere om vores altmuligmand i Odense, Fyn.

Landsdækkende flytteservice

Vi klarer alle flytteopgaver i Danmark, udover flytninger tilbyder vi også at løse handyman opgaver, rengøring, special transporter af f.eks. klaver og meget mere.

Beskriv din opgave

Klar til et godt tilbud?

​Kontakt os gerne med jeres ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Står du overfor en større kompliceret flytning?

Vi har mange års erfaring med store erhvervs flytninger, hvor vi har stået for planlægningen af hele opgaven. Så ring eller skriv hvis vi også skal hjælpe dig.

Hjælp til forfaldende arbejde eller rengøring?

Vidste du at vi også tilbyder at løse handyman opgaver, og rengøringshjælp. Ring til Flytnemt eller skriv til os for at høre nærmere.

3 grunde til at vælge os

Dette er vores garanti til dig.

Ordentlighed

Vi står inde for vores arbejde hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile flyttemænd, der altid står klar til at yde vores bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.