Flytning af klaver i Odense

Specialtransport i hele Danmark

Har du brug for en flytning af ét eller flere større emner? Flytnemt.dk tilbyder blandt andet professionel flytning af pengeskab og klaver i Odense, hvor vi sørger for at gøre det både hurtigt og praktisk nemt for dig.
  • Vi passer godt på dine ejendele og dit hjem
  • Du skal have en god oplevelse og bliver mødt med smil
  • Vi kommer til tiden og holder vores aftaler

Flytning af klaver og andre specialopgaver

Flytnemt.dk har mange års erfaring som flyttemænd, hvor vi i alle årene har haft fokus på høj service og tryghed. Det gælder både ved totale flytninger, hvor vi varetager alt fra nedpakning, transport og til endelig oppakning – og ved den mere enkeltstående flytning af eksempelvis et klaver i Odense.

Vi tager en opgave alvorligt – tryg flytning af klaver i Odense

Når du booker Flytnemt.dk som flyttemand, er du sikret en professionel og reel flytning af dit klaver i Odense. Alle vores flyttemænd er fuldt bevidste om hvilket ansvar, der hviler på deres skuldre, når de varetager en specialtransport. Typisk kan opgaver være arvegods eller antikke varer, hvor varsomhed og professionalisme er en dyd.

Flytnemt.dk er din garanti for en effektiv flytning, hvor du samtidig er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude.

Hvad koster det at flytte et klaver? Flytning af klaver Odense

Står du med et pengeskab, et klaver eller en anden større genskab i Odense, som kræver en specialtransport? I udgangspunktet er det vanskeligt at køre en generel pris på enkelte flytteemner. Det kommer nemlig både an på omstændingerne ved flytningen. På hvilken sal står klaveret, pengeskabet eller noget helt tredje? Er det ét eller flere emner, som du skal have flyttet? Hvor lang er selve transporten? Er det i Odense, eller skal du have transport til Sjælland eller Jylland?

Du kan altid ringe og fortælle mere i dybden, hvis du ønsker brug af vores specialtransport. Vi sørger for en sikker flytning af dit klaver her i Odense, eller hvor det nu skal transporteres hen. Ring og hør mere på +45 4251 7•9•13.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Landsdækkende flytteservice

Vi klarer alle flytteopgaver i Danmark, udover flytninger tilbyder vi også at løse handyman opgaver, rengøring, special transporter af f.eks. klaver og meget mere.

Beskriv din opgave

Klar til et godt tilbud?

​Kontakt os gerne med jeres ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Står du overfor en større kompliceret flytning?

Vi har mange års erfaring med store erhvervs flytninger, hvor vi har stået for planlægningen af hele opgaven. Så ring eller skriv hvis vi også skal hjælpe dig.

Hjælp til forfaldende arbejde eller rengøring?

Vidste du at vi også tilbyder at løse handyman opgaver, og rengøringshjælp. Ring til Flytnemt eller skriv til os for at høre nærmere.

3 grunde til at vælge os

Dette er vores garanti til dig.

Ordentlighed

Vi står inde for vores arbejde hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile flyttemænd, der altid står klar til at yde vores bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.