Studenterkørsel Jylland

Gør dagen til noget særligt

  • En god grund til at vælge os
  • Endnu en god grund til at vælge os
  • Vi slutter med en sidste grund

Vind i huen, fart på med vennerne, høj musik og kolde forfriskninger

Vi kan lige så godt sige det, som det er ”vær’ ude i god tid, hvis I ønsker en studenterkørsel i Jylland med en festlig og pyntet bus fra Flytnemt.dk”. Når de farvede huer er sat på hovedet og champagneflaskerne er poppet – altså når vi nærmer os de lune og tidlige sommermåneder – så omdanner vi vores lastbiler til en festlig studentervogn. Ja, vi fjerner simpelthen taget fra lastbilerne og drøner derudaf med hornet i bund.

Kort sagt så gør vi alt for, I får den bedste studenterdag, når I vælger Flytnemt til studenterkørsel i Jylland.

Hornet i bund – Studenterkørsel Kolding, Herning, hele Jylland

Når I booker Flytnemt.dk’s lastbiler til studenterkørsel i Jylland, så ankommer vi ved jeres uddannelsessted til aftalt tidspunkt. Ved ankomst er vi dog ikke helt køreklare. Vi lader jer nemlig være med til at pynte bilen, så I får netop det festtema, som i ønsker til jeres studenterkørsel Kolding, Herning eller hvor som helst i Jylland. Når lastbilen er pyntet med blomster og balloner, eller hvad I har lyst til, så er det bare at hoppe op og drikke kolde øl og drinks, så kører vi derudaf med hornet i bund.

Garanti på sikkerhed og festlighed – Studenterkørsel Jylland

Når du booker Flytnemt.dk til studenterkørsel i Kolding, Herning eller andre steder i Jylland, så kan du regne med, at sikkerheden er i orden. Vores studenterkørsel i Jylland er naturligvis dækket af obligatoriske ansvarsforsikringer, og vores chauføre tager altid ansvar for studenternes ve og vel. Herudover sørger han selvfølgelig for at de unge for en festlig dag, hvor stemningen og humøret er i top.

Book studenterkørsel – Kolding, Herning og resten af Jylland

Vil du booke Flytnemt til jeres studenterkørsel i Jylland? Vi garanterer for sikkerhed og en mindeværdig tur.

Ring og høre mere på +45 4251 7•9•13. Husk at booke i god tid. Vi glæder os til at høre fra jer!

Klar til et godt tilbud?

​Kontakt os gerne med jeres ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.