Står du og skal flytte? Og har du brug for en grundig rengøring? Eller leder du måske efter en fast rengøringsordning? Hos Flytnemt.dk tilbyder vi fleksibel rengøring, når det passer dig! Vi er på én og samme gang både et flyttefirma og et rengøringsfirma med hovedkvarter på Fyn – på den måde kan du hos os bestille hele pakken. Hvis du står og skal flytte. Vi tilbyder også attraktive og fleksible løsninger inden for erhvervsrengøring.

 

Rengøring ved flytning – Rengøringsfirma – Fyn, Sjælland & Jylland

Vi er et kompetent og erfarent rengøringsfirma fra Fyn, der kan hjælpe med mange forskellige typer rengøring – eksempelvis med rengøring ved flytning. Denne løsning er dejlig nem, hvis du gerne vil have en problemfri flytning uden problemer – lad os stå for alt det praktiske, og overlad din fraflyttede bolig skinnende ren. Vi kører desuden i hele landet, så hvis du eksempelvis er på jagt efter et flyttefirma på Sjælland, rykker vi gerne ud.

Erhvervsrengøring med troværdigt rengøringsfirma på Fyn

Hos Flytnemt.dk kan vi også tilbyde professionel erhvervsrengøring i hele landet. Vi kan lave en fast aftale, så dit kontor altid fremstår rent og præsentabelt. Vi er vant til at samarbejde med store firmaer og organisationer, og vi sørger altid for at lytte til dine ønsker og behov. Vi kan kort fortalt sammensætte en løsning, der er skræddersyet til din virksomhed.

Book et oplagt rengøringsfirma fra Fyn til enhver lejlighed

Vi rykker ud til en rengøring af enhver art – også hvis din stue trænger til en grundig hovedrengøring. Hos Flytnemt.dk kan du være sikker på et tilfredsstillende resultat: vores ekspertise og grundighed er vores varemærke.

Rengøringsfirma på Fyn? Erhvervsrengøring? Eller noget helt tredje? Giv Flytnemt.dk et kald allerede i dag på +45 42 51 79 13 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.