Hos Flytnemt.dk er vi altid gavmilde med service, også når kommer til praktiske gode råd ved din flytning. Derfor har vi samlet en række gode råd til din flytning her på siden. Følger du dén bliver din flytteproces meget mere uoverskuelig. Print eventuelt denne side ud som en to-do-liste og marker, når du har afsluttet et punkt.

10 gode råd til flytning – så går det nemt

1. Gå dine ting igennem. Kassér eller forær de ting væk, som ikke skal flyttes med.

2. Gennemgå dine køkkenredskaber, pak tøj og linned, som du ikke skal bruge i den nærmeste fremtid.

3. Bestil tid til afmontering af hårde hvidevarer, TV-antenner, stereoanlæg etc.

4. Og her er ét af vores bedste ”gode-råd-til-flytning”: Alt hvad der skal være tilgængeligt ved indflytning/ankomst pakkes i en separat kasse. Det kan f.eks. være toiletartikler, lagner, tøj og madvarer.

5. Og et andet godt råd til din flytning, som mange ved, men altid glemmer: Sørg for at fordele de tunge ting i forskellige kasser. En godt flytte-råd er maks. 20 kg i hver kasse. Det letter flyttemandens arbejde gevaldigt.

6. Sæt mærkater på enden af flyttekasserne. Mærkaterne bør altid sidde på enden af kasserne, så de er synlige ved stabling. Skriv rummets navn på mærkaten – det letter flyttemandens arbejde, når han placerer kasserne i de forskellige rum.

7. Lav eventuelt en tegning på papir over hvordan tingene skal stå før selve flytningen. Så kan flyttemændene koncentrere sig om det vigtigste ved flytningen. Nemlig at lette dit arbejde og få pakket rigtigt ud.

8. Endnu et rigtigt vigtigt og godt råd ved din flytning: Indsaml alle nøgler til garage, kælder, skabe etc. – og husk nøglen til din nye bolig!

9. Husk at melde din flytning.

10. Og det sidste gode råd til din flytning. Book et flyttefirma som du har tillid til. Gå i dialog omkring opgaven i god tid op til din flytning. Så går det hele nemmere.

Flytnemt – meget mere end bare gode råd til din flytning

Har du brug for mere end bare gode råd ved din flytning? Flytnemt tager sig gerne af opgaven.
Ring og hør mere på +45 42 51 79 13.
Det er nemt!