Vind i huen, fart på med vennerne, høj musik og kolde forfriskninger. Solen skinner og rundt omkring i gaderne høres jubelråb fra glade studenter, der kaster med huerne og fejrer, at tre år på skolebænken er slut. Det er en dejlig tid, og hvert år glæder Middelfart Flytteforretning sig til at deltage i denne begivenhedsrige dag.

Vi tilbyder derfor studenterkørsel på Sjælland til alle typer gymnasiale uddannelser. Ring allerede i dag på +45 42 51 79 13 og bestil jeres studenterkørsel.

Festlig studenterkørsel på Sjælland

 

Vi fjerner taget fra lastbilen og omdanner den til jeres festbus. I hjælper med pyntning inden afgang, og så kører vi derud af med tudende horn, høj musik og kolde drikke ombord. Vi gør alt for, at I får den bedste dag, som I vil huske mange år ude i fremtiden. Book jeres studenterkørsel på Sjælland hos Flytnemt og få en mindeværdig oplevelse.

Sikkerheden kommer først

Jeres sikkerhed kommer i første række, og vores chauffører giver altid en grundig opremsning af regler, inden vognturen starter. Herudover er alle vores studentervogne miljøgodkendt med partikelfiltre og har lov til at køre i alle miljøzoner. Der er derfor ikke noget sted, vi ikke må køre studenterkørsel på Sjælland.

Studenterkørsel i Slagelse

Skal I køre i Slagelse og omegn, skal I ikke fortvivle. Vi ruller selvfølgelig også gerne bilen til Sydvestsjælland. Inden dagen oprinder sender I os ruteplanen, så vores chauffører kan forberede den bedste og hurtigste køreplan. Skulle der opstå småændringer undervejs etc., så tager vi dem på vejen.

Kontakt Middelfart Flytteforretning

Ring til Flytnemt på +45 42 51 79 13 for mere information omkring studenterkørsel i Slagelse og priser. I kan også udfylde kontaktformularen her på siden med jeres forespørgsel, og så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Booking af studenterkørsel på Sjælland har aldrig været nemmere.

Vi glæder os til at høre fra jer.