Der kan ofte være behov for at få udført diverse småopgaver i hjemmet, når du flytter. Måske opdager du nogle fejl og mangler ved dine rum, når får alle møbler og flyttekasser ud. Hos Flytnemt.dk har vi en tilknyttet handyman i Odense, der kan tage sig af alle typer håndværksmæssige og praktiske opgaver.

En handyman er egentlig det samme som en altmuligmand, og han lever op til navnet. Vores handyman i Odense kan klare langt de fleste opgaver inden for alle håndværksfag. Kan han ikke klare opgaven, så finder vi også en løsning på det.

Handyman og altmuligmand i Odense – hvad er fordelene?

Når du får nøglen til dit nye hjem, og låser dig ind for første gang, vil du altid falde over skavanker, som du ikke havde tænkt over ved huskøbet. Nogle gange overskuer man ikke at lave for meget om, når nu man står med alle flyttekasserne i hænderne. Og vil møblerne alligevel ikke dække problemet?

Der kan være mange gode grunde til ikke at få fikset skavankerne, men med vores handyman i Odense kan du få det hele ordnet på en gang. Uanset om det så er problemer med VVS, elektricitet, murerarbejde eller tømmerarbejde.

Altmuligmand Odense, Fyn – Hvad koster det?

Hvad koster sådan en handyman fra Odense, spørger du sikkert dig selv? Ja, det varierer jo alt efter opgavernes omfang, kan vi så svare. Vi tager os dog af langt det meste – også større projekter alt efter opgavens karakter. For at blive klogere kan du altid kontakte Flytnemt på +45 42 51 79 13. Fortæl os om dine udfordringer så giver vi dig en pris på vores handyman og altmuligmand i Odense.

Altmuligmand Odense, Fyn

Når du kontakter Flytnemt.dk omkring din næste flytning, tilbyder vi i samme ombæring at sende vores handymand med. Du kan eksempelvis sende os tilstandsrapporten på dit nye hjem med de forskellige typer K´er, der måtte være. Derfra kan vores handyman i Odense fortælle, hvad han kan hjælpe dig med.

Ring til Flytnemt.dk på +45 42 51 79 13 og hør mere om vores altmuligmand i Odense, Fyn.