Studenterkørsel Odense

Vi dækker hele Fyn

Er I nogle af de heldige, der skal have huerne på her til foråret? Så er det nok allerede en god idé og undersøge mulighederne for en studenterkørsel på Fyn, da der er rift om vores studentervogne.
  • En god grund til at vælge os
  • Endnu en god grund til at vælge os
  • Vi slutter med en sidste grund

Vind i huen, fart på med vennerne, høj musik og kolde forfriskninger

”Jamen, er Flytnemt.dk ikke et flyttefirma?”, vil den hurtige sikkert spørge. Og ja, det er vi skam, men hver sommer afmonterer vi flyttebilernes tag og transformerer dem til vaskeægte studentervogne, hvor der er fest og glade dage efter nogle hårde og lærerige studieår.

Hornet i bund – Studenterkørsel – Odense, Fyn

Når Flytnemt.dk bookes til studenterkørsel på Fyn, så kan du regne med, at turen forløber med godt humør og hornet i bund, når vi kører ud af de fynske landeveje.Ved bestilling af Flytnemt.dk til din studenterkørsel på Fyn ankommer vi altid til dit uddannelsessted på aftalt tidspunkt. Ved ankomst får de nybagte studenter lov til at pynte vognen i det tema, som passer til lige præcis deres afgangsklasse.

Flytnemt.dk hjælper selvfølgelig til med pyntningen. Så er det sådan set bare og hoppe op på ladet, og så kører vi en festlig studenterkørsel i Odense og på hele Fyn.

Sikkerheden er i forsædet, når du booker studenterkørsel på Fyn

Flytnemt.dk garanterer altid for at sikkerheden er i top, når der køres studenterkørsel i Odense og på resten af Fyn. Vi er naturligvis dækket ind af alle obligatoriske ansvarsforsikringer, og vores chauffører er alle dygtige til at tage ansvar for både de unges fest – men i den grad også de unges ve og vel. Studenterhuen er en livsbegivenhed, der fejres med maner – men sikkerheden skal selvfølgelig også være i orden, og dét er den med Flytnemt.dk.

Bestil vogn hos Flytnemt – studenterkørsel Odense, Fyn

Ønsker du at bestille Flytnemt.dk til jeres studenterkørsel i Odense, Fyn? Vi garanterer for at, I får en festlig og mindeværdig dag, hvor sikkerheden er top.

Ring og hør mere på +45 4251 7•9•13. Husk at bestille studenterkørsel med Flytnemt i god tid. Der er nemlig rift om vognene.

Vi glæder os til at høre fra jer.
Skal I køre på Sjælland? Læs mere her

Klar til et godt tilbud?

​Kontakt os gerne med jeres ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.