Leder du efter et flyttefirma på Fyn? Så vil du ikke fortryde, at du er havnet her på siden! Flytnemt er nemlig et kompetent flyttefirma med stor erfaring indenfor flytning for både private og erhverv. Vi er et moderne og tidssvarende flyttefirma på Fyn, hvor service, kvalitet og tryghed går op i en højere enhed.

Hos os handler en flytning ikke blot om at komme fra A-Z, men også om at give dig overblikket, så du på den måde slipper for overraskelser undervejs.

Professionelt flyttefirma på Fyn? Flytnemt.dk er det naturlige valg.

Vi giver dig en fair pris på din flytning – flyttefirma på Fyn

 

Hos Flytnemt.dk går vi meget op i at give en personlig og nærværende service, derfor fastlægger vi også prisen med udgangspunkt i præcis din flytning – alle flytninger er forskellige, og hvorfor skal du betale for services eller tid, som du ikke bruger.

Vi sørger altid for at give dig et overskueligt tilbud, hvor alle priser er opgivne.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at ringe til os på [wsb_phone] eller at skrive til os via kontaktformularen her på siden.

Flyttefirma nær Odense og Nyborg

Vores hovedkontor ligger i Middelfart, så hvis du leder efter et seriøst og stabilt flyttefirma i Odense eller Nyborg, så rykker vi hurtigt ud til netop din flytning. Hos os har vi både mandskabet, materiellet og erfaringen til at få din flytning til at forløbe uden problemer – en nem og effektiv flytning, hvor du slipper for at bekymre dig om uforudsete problemer og udfordringer.

Vi er et flyttefirma på Fyn, der kan håndtere alle former for flytninger, herunder også flytning af tungere ejendele såsom klaverer, flygler, pengeskabe osv. Læs mere om specialflytning lige her.

Kontakt os for et godt tilbud

Flyttefirma på Fyn? Giv os et kald på, så planlægger vi sammen den helt rigtige flytning til dig.