Har du brug for et tilbud på en forestående flytning til udlandet? Flytnemt.dk kører i hele Europa og er med dig igennem hele processen – fra nedpakning til oppakning. Vi har mange års erfaring og bistår med hele flytningen til udlandet.

Vi foretager gerne en besigtigelse af din bolig, hvor vi vurderer flytningens omfang. Herefter beregner vi det nødvendige omfang af materiale og mandskab, der er behov for. Vi giver dig et uforpligtende tilbud, hvor alle elementer omkring din flytning til udlandet er medregnet.

 

International flytning – privat og erhverv

Skal du og din familie flytte til udlandet, og leder I efter et kompetent flyttefirma til at varetage opgaven? Eller måske skal du have foretaget en international flytning af dit firma? Uanset hvor kort eller langt du er i processen, så kan Flytnemt.dk hjælpe dig videre med din flytning til udlandet. Vi er med dig hele vejen – helt fra de indledende faser og til den endelige udpakning.

Få et uforpligtende tilbud – flytning til udlandet

Du kan altid kontakte Flytnemt.dk for at få et uforpligtende tilbud på din flytning til udlandet. Står du f.eks. med en større erhvervsflytning, beser vi gerne dine lokaler og dit inventar, og sender dig et uforpligtende tilbud. Det er gratis og du får et godt overblik over omfanget ved din udenlandsflytning.

Når vi foretager en udenlandsflytning, sørger vi altid for at have logistikken på plads. Typisk mødes vi før selve flytningen, og vi giver vores bud på en god flytteproces, som vi altid forholder os til strategisk, så vi altid kan holde vores del af aftalen.

Ønsker du at høre mere om en udenlandsflytning, hvor du kan føle dig tryg i igennem hele forløbet?

Kontakt Flytnemt.dk.
Sværere er det ikke.