Flytning til udlandet

Vi er med hele vejen

Har du brug for et tilbud på en forestående flytning til udlandet? Flytnemt.dk kører i hele Europa og er med dig igennem hele processen – fra nedpakning til oppakning. Vi har mange års erfaring og bistår med hele flytningen til udlandet.
  • Vi passer godt på dine ejendele og dit hjem
  • Du skal have en god oplevelse og bliver mødt med smil
  • Vi kommer til tiden og holder vores aftaler

Flytning til udlandet

Vi foretager gerne en besigtigelse af din bolig, hvor vi vurderer flytningens omfang. Herefter beregner vi det nødvendige omfang af materiale og mandskab, der er behov for. Vi giver dig et uforpligtende tilbud, hvor alle elementer omkring din flytning til udlandet er medregnet.

International flytning – privat og erhverv

Skal du og din familie flytte til udlandet, og leder I efter et kompetent flyttefirma til at varetage opgaven? Eller måske skal du have foretaget en international flytning af dit firma? Uanset hvor kort eller langt du er i processen, så kan Flytnemt.dk hjælpe dig videre med din flytning til udlandet. Vi er med dig hele vejen – helt fra de indledende faser og til den endelige udpakning.

Få et uforpligtende tilbud – flytning til udlandet

Du kan altid kontakte Flytnemt.dk for at få et uforpligtende tilbud på din flytning til udlandet. Står du f.eks. med en større erhvervsflytning, beser vi gerne dine lokaler og dit inventar, og sender dig et uforpligtende tilbud. Det er gratis og du får et godt overblik over omfanget ved din udenlandsflytning.

Når vi foretager en udenlandsflytning, sørger vi altid for at have logistikken på plads. Typisk mødes vi før selve flytningen, og vi giver vores bud på en god flytteproces, som vi altid forholder os til strategisk, så vi altid kan holde vores del af aftalen.

Ønsker du at høre mere om en udenlandsflytning, hvor du kan føle dig tryg i igennem hele forløbet?

Kontakt Flytnemt.dk.
Sværere er det ikke.

Landsdækkende flytteservice

Vi klarer alle flytteopgaver i Danmark, udover flytninger tilbyder vi også at løse handyman opgaver, rengøring, special transporter af f.eks. klaver og meget mere.

Beskriv din opgave

Klar til et godt tilbud?

​Kontakt os gerne med jeres ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Står du overfor en større kompliceret flytning?

Vi har mange års erfaring med store erhvervs flytninger, hvor vi har stået for planlægningen af hele opgaven. Så ring eller skriv hvis vi også skal hjælpe dig.

Hjælp til forfaldende arbejde eller rengøring?

Vidste du at vi også tilbyder at løse handyman opgaver, og rengøringshjælp. Ring til Flytnemt eller skriv til os for at høre nærmere.

3 grunde til at vælge os

Dette er vores garanti til dig.

Ordentlighed

Vi står inde for vores arbejde hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile flyttemænd, der altid står klar til at yde vores bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.